KAKO KUPOVATI?

Web mjesto Rosie's Closet dostupno je svim korisnicima interneta i svatko tko želi može da se upozna s asortimanom robe koji je na raspolaganju.

No, kako biste obavili kupovinu potrebno je da registrirate svoj nalog, registraciju verificirate klikom na link koji Vam stigne na Vašu email adresu i potom da se prijavite kao registrirani kupac.


Zašto je to potrebno?
To su neophodne radnje kako bismo mogli realizirati Vaš zahtjev za kupovinu. Primjetit ćete da se prilikom registracije ne traže drugi podaci osim Vašeg prezimena i imena, email adrese i lozinke koja štiti Vaše podatke od zlouporabe.
Tek kasnije, prilikom kupovine, upisujete Vašu adresu i kontakt brojeve. Naravno, bez tih podataka ne može se obaviti transakcija robe.
Primjetit ćete i da možete tražiti da se naručena roba pošalje nekoj drugoj osobi, na drugu adresu. To je vrlo zgodno kad želite nekoga iznenaditi i poslati mu poklon. Sve ostale posebne želje i zahtjeve upisujete u polje "Komentar" prilikom kupovine.

No, da krenemo redom. Kad ste se registrirali i prijavili, naša preporuka je da odaberete artikal koji Vam odgovara i kojeg biste željeli kupiti. To ćete uraditi tako da pokazatelj prislonite (putem miša, touchpada ili dodirom touchscreena) na oznaku "Shop". Otvorit će vam se izbornik sa stavkama "Detalji", "Izbor robe", "Kolica" i "Odjava".
Kliknite na "Izbor robe" i otvorit će Vam se ekran sa našom robom koja je na prodaju. S lijeve strane ekrana ima specifikacija grupa robe gdje možete birati vrstu artikala koji želite, kako ne biste morali listati svu robu.
Nakon što ste pronašli što ste tražili, kad postavite pokazivač na sliku artikla, ona će se prekriti ružičastim pokrovom i pojavit će se polje Detalji. Klikom na to polje otvara se prozor u kojem možete vidjeti detalje o proizvodu (količina, cijena, brand, uvećana slika proizvoda, ...), ali i u kojem možete ostaviti komentar o ovoj web stranici ili o proizvodima.

Artikal kupujeta tako što kliknete na gumb "Dodaj u kolica" na bilo kojoj strani gdje postoji slika proizvoda.
Kad ste odabrali željene proizvode, pritiskom na "Kolica" u gornjem desnom uglu ekrana, ili u izborniku "Shop", možete vidjeti koje ste artikle odabrali, količine, cijene i ukupni iznos.
Tada birate način otpreme robe. Možete birati između slanja običnom ili brzom poštom i osobnog preuzimanja robe na našoj adresi. Kad potvrdite način otpreme, pritisnite gumb "Kupi!" dolje desno i otvara Vam se ekran za kupovinu.

Ukoliko prvi put kupujete, neophodno je unijeti Vaše podatke o otpremi (adresa i kontakt brojevi), a ukoliko ste već kupovali kod nas, potrebno je potvrditi te podatke klikom na gumb "Potvrdi adresu kupca".
Ako želite robu proslijediti na neku drugu adresu, kliknite na polje "Isporuka na alternativnu adresu" i onda potvrdite. Prikazat će Vam se polja koja trebate ispuniti za alternativnu adresu slanja robe.
Ako imate kakav komentar u vezi kupovine, upišite ga u polje "Komentar" i potvrdite unos.

Nakon toga ostalo Vam je da odaberete način plaćanja i kliknete na gumb "Potvrdi kupnju". Otvorit će Vam se ekran s podacima koje trebate poslati na našu email adresu. To činite jednostavnim pritiskom na gumb "Pošalji email".

Time je proces kupovine završen i otvorit će Vam se ekran na kojem ćete vidjeti Vašu zadnju kupovinu, odnosno kupovine tog dana, ako ih je bilo više.
Da biste vidjeli sve vaše kupovine po datumima, pritisnite "Pregled kupovina" na vrhu stranice i kad odaberete željene datume, dobit ćete izlistaj sve robe koju ste kupili kod nas za navedeni period.

Želimo Vam ugodnu kupovinu kod Rosie's Closet !