NAČINI NAPLATE

Za sve naše kupce omogućili smo dva načina plaćanja. To je putem Paypala i platnih kartica vezanih za korisnički Paypal račun, kao i plaćanje pouzećem, odnosno prilikom preuzimanja robe, bez obzira da li robu preuzimate na Vašoj ili našoj adresi.

Oba ova načina plaćanja pružaju Vam potpunu sigurnost da će Vaš novac završiti tamo kamo ste ga namijenili i da neće doći do zlouporabe Vaših osobnih podataka.


Paypal plaćanje
Za plaćanje putem Paypala morate imati otvoren Vaš osobni račun na https://www.paypal.com
Registracija i korištenje računa su potpuno besplatni. Paypal se financira tako da ubiru određeni postotak od uplate s naše strane, što na Vaše plaćanje nema nikakvog utjecaja. Paypal spada među najsigurnije platne posrednike u svijetu i Vaši podaci su potpuno zaštićeni.

Plaćanje pouzećem
Prednost plaćanja pouzećem je ta što imate Vaš novac na oku u svakom trenutku dok ne završite transakciju, odnosno do plaćanja robe prilikom preuzimanja robe kod nas, ili do plaćanja kod preuzimanja paketa. Nema nikakvih registracija računa, elektronskog poslovanja, davanja podataka i slično.

Pa ipak, plaćanje pouzećem podrazumijeva da u tom trenutku imate kod sebe određeni iznos gotovine, što ponekad može biti nepraktično.

Na Vama je da odaberete način plaćanja koji Vam najviše odgovara i s kojim se osjećate najsigurnije.