UVJETI KORIŠTENJA

Web mjesto s internet adresom rosies-closet.ivana-trade.com i na njemu postavljene web stranice možete koristiti isključivo ukoliko pri tome ne činite ilegalne, štetne i protuzakonite radnje koje bi mogle naštetiti dostupnosti, funkcionalnosti i privatnosti ovih web stranica ili njihovih korisnika.
Ove web stranice ne smiju se koristiti za postavljanje virusa, spyware-a, rootkit-ova ili drugog malicioznog software-a koji može kopirati, skladištiti, slati ili koristiti podatke na ilegalan način.

Ovo web mjesto ne smije se koristiti za slanje neodobrenih, neželjenih komercijalnih komunikacija. Web stranice ne smiju se koristiti u marketinške svrhe treće strane bez pisanog odobrenja od strane Rosane Vrbanec. Web stranice, fotografije i video materijale s ove web adrese možete pregledavati, preuzimati i ispisivati isključivo za privatnu upotrebu.


VAŠ KORISNIČKI RAČUN

Rosie's Closet zadržava pravo da ograniči pristup pojedinim dijelovima web mjesta korisnicima bez valjanog korisničkog računa. Ukoliko zatražite i dobijete korisnički račun dužni ste ga čuvati u tajnosti. Rosie's Closet zadržava diskreciono pravo da uskrati upotrebu korisničkog računa bez prethodne obavijesti korisniku.

KORISNIKOV SADRŽAJ

Pod korisnikovim sadržajem podrazumijeva se materijal koji Vi kao korisnik ostavljate na našim stranicama. Korisnikov sadržaj ne smije biti ilegalan i protuzakonit. Ne smije se ostavljati sadržaj koji na bilo koji način može oštetiti prava ili predstavljati razlog za poduzimanje pravnih koraka protiv vlasnika ovog web mjesta ili treće strane. Rosie's Closet zadržava pravo da editira ili ukloni sadržaj korisnika sa svojih web stranica bez obavjesti.

Postavljanjem materijala ostavljate nam mogućnost da ga neopozivo koristimo, reproduciramo, prevodimo i distribuiramo širom svijeta, bez naknade.

CIJENE I NAČIN PLAĆANJA

Sve cijene na našoj web trgovini izražene su u hrvatskim kunama bez PDV-a jer ne podliježemo sustavu PDV-a. Ukupni iznos narudžbe je iznos cijene proizvoda uvećane za trošak dostave proizvoda. Trošak dostave može varirati u ovisnosti od opcije preuzimanja pošiljke, ali je uvijek, kao posebna stavka, jasno naznačen prilikom potvrde narudžbe. Plaćanje možete izvršiti bankovnim karticama putem Paypala i pouzećem. Odabir načina plaćanje vrši se prilikom potvrđivanja kupovine.

KUPOVINA U WEB TRGOVINI

Kupovina robe u web trgovini moguća je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, elektronskim putem. Kupac robu odabire pritiskom na dugme “Dodaj u košaricu”. Po završetku kupovine na stranici “Kolica” kupac potvrđuje narudžbu i odabire način plaćanja. Potvrda zaprimanja narudžbe odvija se automatski, ali ne znači nužno da će se kupovina i transakcija prihvatiti.

DOSTUPNOST ARTIKALA

Ukoliko Rosie's Closet nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle o tome će, prije financijskog terećenja kupca i slanja pošiljke, obavijestiti kupca i dogovoriti nove uvjete. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih ili svih naručenih artikala. Kupac će biti terećen samo za elektronski potvrđenu narudžbu i otpremljenu robu. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti naručenu i unaprijed plaćenu robu putem transakcijskog računa, uplaćeni iznos kupcu vraćamo odmah, uz obavijest.

DOSTAVA PROIZVODA

Kupac može odabrati prilikom ostavljanja narudžbe samostalno preuzimanje robe na adresi Travnička 5, Čakovec ili dostavu običnom ili brzom poštom. Trošak dostave naznačen je na obrascu prilikom potvrde narudžbe i može varirati ovisno o načinu isporuke. Roba će biti otpremljena u roku od 24 sata (radnim danom) nakon primitka narudžbe, ako je plaćanje pouzećem, ili 24 sata nakon primitka uplate, ako je plaćanje putem Paypala.

OTKAZ KUPOVINE

Otkaz kupovine prije otpreme robe
Ukoliko kupac otkaže narudžbu prije no što je roba otpremljena pri kupovini kreditnim karticama iste se neće teretiti. Eventualno uplaćena sredstva po računima banaka bit će vraćena na račun kupca.

Otkaz kupovine već dostavljene robe
Prema europskom zakonu o zaštiti potrošača kupac ima pravo otkazati kupnju u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe. Kupnju treba otkazati pismenim putem slanjem email poruke na adresu rosana.vrbanec@gmail.com. Vodite računa da se može otkazati samo kupnja proizvoda koji nije oštećen ili korišten. Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod prodavatelju na adresu naznačenu na ovoj stranici. Po zaprimanju robe kupcu se vraća uplaćeni iznos umanjen za trošak dostave proizvoda naznačen na računu.

REKLAMACIJA I POVRAT

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u roku od 30 dana ukoliko se nedvosmisleno utvrdi da se roba značajno razlikuje od slike proizvoda kojeg je kupac odabrao. Razlike nastale pogrešnim rukovanjem kupca ili oštećivanjem robe od strane kupca ne smatraju se pravom na reklamaciju. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na email adresu navedenoj na ovoj stranici ili pisanim putem na adresu Rosana Vrbanec, Travnička 5, 40000 Čakovec. Proizvod za koji se traži reklamacija kupac je o svom trošku dužan vratiti prodavatelju. U slučaju opravdane reklamacije prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka proizvoda kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupno plaćeni iznos, uključujući i trošak dostave koji je kupac imao uslijed povrata proizvoda. Naknada troška dostave zbog povrata vrši se prema iznosu troška koji Rosie's Closet naplaćuje za dostavu robe kupcu.

OGRANIČENA ODGOVORNOST

Rosie's Closet ne može biti odgovoran za eventualno kašnjenje u dostavi, štetu ili gubitak koji bi taj ili neki drugi događaj mogao prouzrokovati, a čiji se nastanak nije mogao predvidjeti. Time ne gubite pravo na zahtjev da roba bude isporučena i dostavljena u razumnom vremenskom roku ili da u predviđenom roku tražite povrat sredstava ukoliko robu niste primili.

NADOPUNE

Zadržavamo pravo promjena web stranica, Izjave o privatnosti i Uvjeta korištenja bez prethodne obavjesti korisnicima. Revizija ovih Uvjeta vrijedi od dana objave na našim web stranicama. Molimo Vas da redovno provjeravate navedene stranice i informirate se o eventualnim promjenama.