ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Vlasnik ovog web mjesta uvažava da su sigurnost i zaštita osobnih podataka korisnika ovog web mjesta vrlo važni i odgovoran je za čuvanje povjerljivosti svih dobijenih osobnih podataka. Ovim se određuju principi korištenja osobnih podataka pribavljenih putem ovog web mjesta. Smatrat će se da svaki korisnik ili registrirani korisnik samim korištenjem stranica na ovom web mjestu ili pratećih servisa prihvaća politiku zaštite privatnosti.

Korisnici su dužni da pažljivo prouče politiku zaštite privatnosti. Politika zaštite privatnosti može povremeno pretrpjeti i izvjesne promjene. Iz navedenih razloga neophodno je da korisnici prilikom svake posjete ovom web mjestu provjere eventualne izmjene u politici zaštite privatnosti kako bi bili blagovremeno upoznati sa svim relevantnim odredbama.


VRSTE PRIKUPLJENIH PODATAKA

Opće informacije: Moguće je prikupljati informacije glede praćenja funkcioniranja ovog web mjesta. Tijekom ovog postupka prikupljanja općih informacija osobni podaci koji bi mogli biti povezani sa određenom individuom ne prikupljaju se. Svakako, mogu se prikupljati podaci o broju posjetitelja i inicijalno ime sektora odakle potiče odgovarajući internet provajder. Ovi podaci koriste se radi boljeg razumijevanja potreba posjetitelja ovog web mjesta i mogu se dijeliti sa trećim licima.

Osobni podaci: Bilo kakvim slanjem podataka putem aplikacija sadržanih na ovom web mjestu korisnik podliježe proceduri obrade osobnih podataka u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Svrha prikupljanja i daljnje obrade ovih podataka je formiranje baze podataka o korisnicima ovog web mjesta. Isključivo Vlasnik može koristiti ove osobne podatke. Smatra se da je samim pristupom i korištenjem ovih stranica osoba dala pristanak na obradu osobnih podataka. Osobni podaci neće biti objelodanjeni trećim licima, osim u slučajevima predviđenim zakonom. Također, u slučaju postojanja linka ka drugim internet stranicama, ovo web mjesto nije odgovorno za uvjete upotrebe i zaštitu osobnih podataka od strane trećih lica.

U svakom trenutku, korisnici ovog web mjesta imaju pravo prigovora (uključujući i ispravak) koji se odnosi na njegove/njene osobne podatke, a koji se obrađuju i evidentiraju.

KORIŠTENJE KOLAČIĆA (COOKIES)

Vlasnik zadržava pravo da koristi “cookie” (kolačić) tehnologiju za mjerenje aktivnosti ovog web mjesta. Kolačići predstavljaju male datoteke poslane od strane softverske osnove stranice uskladištene na hard disku računala korisnika. U određenim trenucima, kolačići se stvaraju i prenose sa prve registracije na stranici i potom se koriste za određivanje računala prilikom ponovnog pristupa bez potrebe povezivanja, čime se ubrzava pristup stranicama i informacijama koje korisnik želi vidjeti. Većina internet pretraživača prihvaćaju kolačiće, ali vršenje određenih promjena u samom pretraživaču može ograničiti prijenos kolačića.

MALOLJETNE OSOBE

Ovo web mjesto namijenjeno je odraslim osobama (kao što su potencijalni kupci ili osobe kojima su potrebne određene informacije i usluge koje su predmet web mjesta).